Motorrijlessen in [[city]]

Volg motorrijlessen bij een motorrijschool in [[city]]!

Motorrijlessen in [[city]]

Zoek je een betaalbare motorrijschool in [[city]], die je opleidt tot een goede en veilige bestuurder onder alle omstandigheden? 
Bij Rijschool Scheveningen ben je dus zeker aan het juiste adres voor jouw motorrijbewijs.

Hoog slagingspercentage

De kwaliteit voor motoropleiding is gegarandeerd met onze 12 jaar ervaring en hoog slagingspercentage van ruimt 88%.

Al onze instructeurs zijn vakkundig en professioneel opgeleid. Dankzij onze ervaring zijn wij in staat de juiste lesmethode bij jou toe te passen, waardoor je vlot en voordelig jouw motorrijbewijs kunt halen. Motorrijles [[city]] (Rijschool Scheveningen) richt zich op de hoogst mogelijke kwaliteit voor jouw motorrijlessen. Onderdeel van onze kwaliteitsgarantie is een eerlijke prijs voor je motorrijlessen.

Motorinstructeur volgt op de motor

Wij volgen je met de motor, de voordelen daar van zijn dat we makkelijker met je mee kunnen komen, we ervaren het verkeer zoals jij dat ook ervaart en we kunnen duidelijker een demonstratie geven.

De maximale groepsgrootte bij motorrijlessen (maximaal 1 instructeur en 2 leerling).

Een motorrijles duurt 2 uur, dan heb je de tijd om goed te oefenen. 
Wij houden geen winterstop. Zolang de weersomstandigheden het toelaten, gaan de motorrijlessen gewoon door (dan heb je dus jouw motorrijbewijs vóór de lente!).

Waarom wil jij een motorrijbewijs behalen?

Tegenwoordig is het verkeer steeds drukker en nemen files toe. Jouw werkplek bevindt zich op een verre afstand en je wil graag snel naar huis. 
Elke dag zit jij in die kilometerslange file en dit ben jij helemaal zat. Dit is dan een goed moment voor het overwegen van een nieuw rijbewijs. Stel je voor … Met jouw toekomstige motor rijdt je deze files voorbij, geen last van vertraging en parkeer problemen. Hiermee bespaar jij veel tijd en frustratie en ben je sneller thuis na een werkdag..

De stappen voor het behalen van jouw motorrijbewijs

Je start met een proefles. Tijdens deze proefles wordt door een rijinstructeur jouw rijvaardigheid beoordeeld. Aan de hand hiervan krijg jij een uitgebreid les advies. Hierin wordt het aantal lessen meegenomen die jij ongeveer nodig hebt. Voor het theorie-examen heb jij zelf alles in de hand en reserveer wanneer het jou uitkomt. Na deze te hebben gereserveerd, plannen wij in overleg met jou het AVB en AVD examen.

Heb je het B rijbewijs al behaald? Mooi, dan hoef jij alleen nog theorie-examen af te leggen voor het AVD praktijkexamen. Of al in bezit van motorrijbewijs voor de lichte motor of motorautomaat? Nog beter, dan hoef jij geen theorie-examen af te leggen voor het AVB en AVD praktijkexamen.

 

Praktijkexamen (AVD)

Voor de aanvang van je praktijkexamen AVD controleert de examinator je
legitimatiebewijs en kijkt of je een geldig theoriecertificaat hebt.
Het rijexamen duurt 55 minuten, inclusief voor en nabespreking.
Na terugkeer van je praktijkexamen AVD krijg je uitslag van de examinator. Voor alle motorrijbewijzen moet je praktijkexamen AVD doen.

Tijdens het praktijkexamen algemene verkeersdeelname word u getoetst op: Belangen andere weggebruikers, kijkgedrag, voor laten gaan, plaats op de weg/plaats van handeling, volgafstand houden, snelheid, reageren verkeerslichten en aanwijzingen, reageren overige verkeerstekens, geven van/reageren op signalen, vertragen, remmen en stoppen.

Wij geven motorrijlessen in de volgende steden: Den Haag, Scheveningen, Wassenaar, Voorschoten, Voorburg, Leidschendam, Leidschenveen, Nootdorp, Delft, Ypenburg, Rijswijk, Den Hoorn, Zoetermeer, Pijnacker, Leiden, en omgeving.

 
Lesmotor in [[city]]

De beste prijs voor je rijbewijs

De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!

Losse prijzen

€ 45,-

 • Rijles € 45,- Per uur | Theoriebox € 50,-
  Tussentijdse toets € 205,- | Praktijk examen CBR €265,-
  Praktijk herexamen CBR €265,- | BNOR Examen €290,-
Proefles aanvragen
Pakket 1

€ 1095,-

 • 20 uur Rijles € 40,- p/u
  Praktijk examen € 255,-
  Theorieboek en 4 maanden online leren € 40,-
Proefles aanvragen
Pakket 2

€ 1055,-

 • ** € 40,- per uur **
  20 uur Rijles € 40,- p/u
  Praktijk examen € 255,-
Proefles aanvragen

Alle genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW

Roniet van Bakel

Professionele begeleiding zonder verrassingen achteraf

<
Uitstekende service en begeleiding ✓ Vakkundige en professioneel opgeleide instructeurs ✓
Vrijblijvende proefles ✓ Nooit teveel betalen

De beste motorrijlessen in [[city]]

Motorrijschool [[city]] (Verkeersschool De Flits) staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, garantie en uitstekende service natuurlijk!

Waarom Wij?

Alles wordt in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn.